Skip to content

Over waterslag

  1. Veiligheid
  2. Kwaliteitsmanagement
  3. Wet bodemkwaliteit
  4. Bodemsanering
  5. Duurzaamheid
  6. Social Return
  7. CO2 Reductie

Waterslag heeft zich sinds de oprichting toegelegd op het reinigen van water. Het bedrijf wordt gevormd door een enthousiast en vaardig team van watertechnische experts.

Waterslag zuivert water. Op een duurzame manier, volgens uw wensen op een innovatieve manier. Wij zoeken samen met u naar de meest economische oplossing met het meest optimale resultaat. Door de technieken die wij beheersen kunnen wij u altijd maatwerk leveren waarbij uw resultaat voorop staat. Wij hebben kennis en ervaring in huis waardoor we samen met u tot de best passende oplossing kunnen komen. Snel en flexibel maar ook doordacht en maatwerkoplossingen.

Waterslag is gespecialiseerd in grondwatersaneringen op locatie. We zijn hierin uniek; er zijn in Nederland maar weinig bedrijven die zich zo gespecialiseerd hebben in grondsanering ter plekke. Ook in de industriële branche, waar moeilijk afbreekbare verontreinigingen moeten worden verwijderd, worden we ingezet. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van oplosmiddelen, aromaten, olie, pesticiden en zware metalen.
Ook binnen de voedingsmiddelenindustrie hebben we ervaringen met het produceren van proceswater en hergebruik van afvalwater.

Neem voor meer informatie contact op met
Martijn van Paassen
Bedrijfsleider Waterslag