Skip to content

Vacatures

De mensen die bij ons werken, stage lopen of leren, doen wat ze leuk vinden. Dat vertellen ze ons en dat zien we terug. Zo is het personeelsverloop bijna nihil en veel stagiaires komen bij ons in dienst. Natuurlijk heeft iedere functie kaders, maar de invulling hiervan kan per team kan totaal anders zijn. Als je durft te zeggen wat je wilt en doet waar je goed in bent dan kan het eigenlijk niet misgaan.

Openstaande vacatures

Filter vacatures

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken, maar zijn er op dit moment geen openstaande vacatures die bij jou passen? Stuur ons dan een open sollicitatie via info@waterslag.nl.

Solliciteer nu

Waarom werken bij Waterslag

Binnen Waterslag heerst een familiaire sfeer die zich kenmerkt door een platte structuur, van hiërarchie is gevoelsmatig dan ook geen sprake binnen de aannemersorganisatie. Zo zit er bijvoorbeeld tussen projectleider en directie geen managementlaag wat resulteert in een werkomgeving waarin de ruimte voor ontwikkeling voorop staat. Dit vraagt natuurlijk een bepaalde persoonlijkheid en betrokkenheid van de mensen die werken binnen Waterslag. Deze cultuur vereist een proactieve attitude, dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en tegelijkertijd ook de ruimte krijgt om eigen projecten in te richten en op te zetten.

Doordat binnen Waterslag een familiaire sfeer heerst en Waterslag het belangrijk vindt om de volgende stap gezamenlijk te maken staat de directie heel dichtbij haar mensen en weet wat er speelt, zowel zakelijk als privé. Medewerkers denken mee over verbeteringen en bij het maken van belangrijke keuzes telt hun mening.